A nemzet aranyai

A Szabadság szerelem, a BÚÉK és Az unoka producerének új filmje bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből.

A film hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot.
A dokumentumfilm bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből. Ez a csapat mindent elért, amit elérhetett. Megmutatták, hogy a tehetség, munka, szerénység, akarat, alázat, humor és szeretet megléte és összessége mire teszi képessé az embert.

A Szabadság szerelem, a BÚÉK és Az unoka producerének új filmje bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből. A film hősei azok a magyar vízilabda-legendák, akik 1997 és 2008 között végigverték a világot. A dokumentumfilm bemutatja a világszerte elismert és csodált magyar vízilabdasport nevezetes, sikerekkel tarkított időszakának eddig nem ismert hátterét a csapattagok és a nemzetközi ellenfelek szemszögéből. Ez a csapat mindent elért, amit elérhetett. Megmutatták, hogy a tehetség, munka, szerénység, akarat, alázat, humor és szeretet megléte és összessége mire teszi képessé az embert.

Alkotók

Zákonyi S. Tamás Rendező
Csurka Gergely, Elek Ottó Forgatókönyv
Zákonyi S. Tamás Producer
Elek Ottó Társrendező
Elek Ottó

 

Társ-forgatókönyvíró